Online open dag Finance, Tax and Advice

Welkom op de online open dag!

Op deze webpagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een juiste studiekeuze te maken.
Bekijk de voorlichtingspresentatie die we op de open dag geven en die nu voorzien is van gesproken tekst. Of maak de opdrachten in de sneakpreview kalender zodat je online kunt proefstuderen en ervaart hoe het is om aan de opleiding Finance, Tax and Advice in Eindhoven te studeren. Ook hebben we filmpjes voor je klaargezet, zodat je een beter beeld van de opleiding en het beroep krijgt.

Heb je vragen? App met onze student Esther of instroomcoördinator Leone. Ook kun je altijd een e-mail sturen naar onze studentenadministratie of hen bellen. Heel veel succes met je studiekeuze en we horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen!

Algemeen contact met de opleiding

financieelmanagement@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven

Online proefstuderen Finance, Tax and Advice

Scroll door de agenda en krijg een sneakpreview van onze opleiding en het beroepenveld. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken, dus online proefstuderen. Zo krijg je een beeld of de opleiding Finance, Tax and Advice in Eindhoven bij je past.

kijk hier

Stel je vraag aan Esther, student Finance, Tax and Advice

Wil je meer weten over de opleiding, projecten of ervaringen van Esther, stel je vraag via Whatsapp of email

Stel je vraag aan Leone, instroomcoördinator

Wil je meer weten over instroom, vrijstellingen of heb je andere specifieke vragen over de opleiding, mail je vraag naar Leone

Bekijk de voorlichtingsvideo van de opleiding Finance, Tax and Advice.

Wat mag je verwachten als je Finance, Tax and Advice gaat studeren en hoe ziet de opbouw van de opleiding eruit? Neem een kijkje en ontdek de opleiding.

Studenten over de opleiding Finance, Tax and Advice
Waar komen onze studenten te werken?
Neem een kijkje op de werkplek van Jordy en Iris.

Over de opleiding Finance, Tax and Advice

Tijdens deze opleiding maken we je wegwijs in de financiële en fiscale wereld. Je legt een brede financiële- en fiscale basis, waarbij verschillende opdrachten aan bod komen. Denk aan de aankoop van een eigen woning, het geven van financieel advies aan een klant en fiscaal advies op basis van belastingaangiftes. In het eerste jaar (propedeuse) volg je lessen samen met de studenten van de opleiding Accountancy en Finance & Control. Na het eerste jaar maak je de keuze voor je definitieve studie.

Aanmelden voor de opleiding?

Stap 1: Je meldt je - uiterlijk 1 juni - aan via Studielink.
Bij inschrijving voor de opleiding Finance, Tax and Advice kun je in Studielink nu nog kiezen voor: Finance, Tax and Advice – Fiscaal Recht en Economie of
Finance, Tax and Advice – Financial Services Management
Het maakt echter niet uit voor welke variant je je aanmeldt in Studielink, je kiest bij beide varianten voor dezelfde opleiding in Eindhoven

Stap 2: Je vult de Studiekeuzecheck in en hebt een check-in gesprek met een docent van de opleiding.

Stap 3: Je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld.

* Als je je hebt aangemeld via Studielink, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas inschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

Online Proefstuderen - live webinar/les met chat

Omdat onze proefstudeerdagen op de Fontyslocatie helaas niet door kunnen gaan, bieden we graag een online proefstudeermoment aan in de vorm van een webinar. Tijdens het online proefstuderen maak je kennis met de opleiding en volg je samen met andere scholieren online een minicollege. Je krijgt informatie over de opleiding en er is uiteraard ook tijd om vragen te stellen. Na aanmelding ontvang je een link voor deelname en het programma. Meld je snel aan, we helpen je graag met je studiekeuze!

meld je aan voor het live online proefstuderen