Meet & Greet HBO-ICT

Ben je je als scholier nog aan het oriënteren op een vervolgopleiding en wil je graag een keertje komen kijken of een ICT-opleiding iets voor je is?

Je zit in MBO-3 of -4 of in de bovenbouw van Havo of VWO en je bent geïnteresseerd in ICT, dan ben je van harte welkom! En niet alleen jij bent van harte welkom, maar ook je broers, zussen, ouders, vrienden, vriendinnen, je vakdocenten Informatica uit het MBO of VO, maar ook decanen. Kortom: Iedereen met interesse in ICT is welkom.

Schrijf je in voor één van onze Meet & Greet-sessies op woensdagmiddag.

Het programma gaat door wanneer zich tussen de 12 en 24 deelnemers hebben ingeschreven voor deze activiteit.

Wanneer minder dan 12 deelnemers zijn ingeschreven 7 dagen van tevoren, dan behouden we ons het recht voor, deze Meet & Greet te annuleren. De ingeschrevenen ontvangen dan van ons bericht, dat zij zich opnieuw kunnen inschrijven voor een andere, toekomstige datum.

Is het max. aantal deelnemers van 24 bereikt, dan sluiten wij de inschrijfmogelijkheid voor die datum. Zo blijft de groep deelnemers te overzien en kunnen we je een individueel en persoonlijk programma bieden. Je kunt je dan nog wel inschrijven voor een andere, toekomstige datum via het inschrijfformulier op deze site.

Meer informatie over het programma van een Meet & Greet vind je door op onderstaande button "Meer info" te klikken. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier onder de roze knop "Aanmelden".

Eindhoven & Tilburg