Kennismaken met HBO-ICT

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.
 

Voorlichting HBO-ICT

Wil je weten waar ICT allemaal wordt toegepast in onze wereld? Wil je weten hoe je bij ons leert? Neem dan snel een kijkje!

 
 

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingspresentatie in de week van 16 tot 20 november. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen. We ontmoeten je graag online!

Eindhoven
16 nov 2020
16:00 - 21:00 uur
Selecteer
Tilburg
17 nov 2020
16:00 - 21:00 uur
Selecteer

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor deze groep is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Vanwege de coronarichtlijnen zijn de Proefstudeermomenten op dit moment online. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleidingen op locatie.

Tilburg
24 nov 2020
15:30 - 17:45 uur
nog 60 plekken

Sfeerafbeelding Fontys

Tijdens de online proefstudeerdag studeer je samen met andere scholieren een middag bij Fontys Hogeschool ICT in Tilburg. Je volgt online een verkort programma van de proefstudeerdag, zodat je ondanks corona toch een indruk krijgt van de opleiding. Je maakt kennis met studenten en docenten. Krijgt een indruk van de sfeer op locatie. En volgt een workshop van een de profielen. Ben je benieuwd naar de andere profielen? Dan kun je hier in je eigen tijd nog mee verder. Want ook bij de start van je studie, hoef je nog niet te kiezen!

Meedoen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je ongeveer 1 week van tevoren per mail een bericht met het gedetailleerde programma voor de proefstudeerdag.

Programma online proefstudeerdag Tilburg

15.30uDigitaal ontvangst
15.45uWelkom bij de proefstudeerdag, door een student
16.00uWorkshop naar keuze (ICT & Business, -Infrastructure, -Media Design, -Software Engineering of -Technology)
17.30uEindevaluatie en vragen stellen

Zo ziet het er uit bij ons in Eindhoven

Even binnenkijken bij de opleiding HBO-ICT.

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen bij de opleiding. In deze video laten we je zien waar we 'wonen' in Eindhoven!

 

En zo ziet het eruit bij ons in Tilburg

 

In deze video krijg je een mooie impressie van de opening van ons nieuwe gebouw in Tilburg!

Ervaring van onze studenten

Wij krijgen 'studentnabij onderwijs'. Dit betekent, dat je je eigen leerroute en leervorm kiest vanaf het tweede leerjaar. Dat is echt heel tof en uniek ten opzichte van andere ICT-opleidingen. Ik doe dus eigenlijk alleen wat ik leuk vind!

 

 

WhatsApp onze studenten!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Elmira Dros

ICT & Infrastructure - Semester 3 - Eindhoven

Whatsapp Elmira

Giovanni Koolhoven

ICT & Software Engineering - Semester 7 - Tilburg

Whatsapp Giovanni

Ralph van Montfort

ICT & Technology - Semester 8 - Eindhoven

WhatsApp Ralph

Maltie Parsoe

ICT & Business - Semester 4 - Eindhoven

Whatsapp Maltie

Lisan van de Visser

ICT & Media Design - Semester 7 - Tilburg

Whatsapp Lisan

Of stuur een mailtje!

Of stuur een mailtje voor vragen over het eerste jaar, aanmelden en inschrijven of algemene vragen aan onze studenten:

Wil je meer weten over beroepen na je afstuderen? Bekijk de interviews met afgestudeerden

Laura bij de Volksbank

Joey bij PlainWater

ICT & Business

ICT & Media Design

ICT & Software Engineering

ICT & Technology

Specifieke informatie

  • Ben jij een VWO'er en heb je wiskunde B? Dan kun je mogelijk een versneld traject volgen binnen de opleiding HBO-ICT. Klik hier voor meer informatie.
  • Ben jij een MBO-er en wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden in voltijd en of deeltijd, klik dan hier voor meer informatie.

Volg je ons al op social media?

Op ons YouTube-kanaal vind je enorm veel gave video's over de opleiding. We zijn heel actief op Instagram en op onze company page Linked In plaatsen we veel nieuws en tips voor hogerejaars studenten en onze Partners in Education, de bedrijven waarmee we intensief samenwerken op ons onderwijs up-to-date te houden. Je vindt de social media kanalen van Fontys Hogeschool ICT hieronder.