Online open dag HBO-ICT Tilburg

Welkom op de 'alternatieve open dag'!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk de informatie op deze pagina om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Locatie Tilburg

Contact met de opleiding

hogeschoolict-tilburg@fontys.nl

Onze leslocatie Tilburg

Neem een kijkje

Voorlichting bachelor HBO-ICT

Binnenkort publiceren wij hier onze voorlichtingspresentatie open dag als film.

Docent: Rink Lycklama à Nijeholt

Voorlichting AD-ICT

Binnenkort publiceren wij hier onze voorlichtingspresentatie open dag als film.

Docent: Pieter Dorst over Associate Degree ICT

Specifieke informatie

• Ben jij een VWO'er en heb je wiskunde B? Dan kun je mogelijk een versneld traject volgen binnen de opleiding HBO-ICT. Klik hier voor meer informatie.
  • Ben jij een MBO-er en wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden in voltijd en of deeltijd, klik dan hier voor meer informatie.

Proefstudeerdag

Neem een kijkje

Proefstuderen

Tijdens een proefstudeerdag maak je - in een groep - kennis met het onderwijsprogramma, het gebouw, de docenten én de studenten. Zodra we weer proefstudeerdagen kunnen aanbieden, publiceren we dat op deze pagina.

Interesse? Meld je aan

Wil je vragen stellen aan studenten die al een tijdje op de opleiding zitten?

Neem via Whats App contact op met één of meerdere van deze studenten en stel je vragen!
Zij beantwoorden jouw vraag binnen 24 uur.

Giovanni Koolhoven

ICT & Software Engineering - Semester 6 - Tilburg

whatsapp giovanni

Lisan van de Visser

ICT & Media Design - Semester 6 - Tilburg

whatsapp Lisan

Elmira Drost

ICT & Infrastructure - Semester 2 - Eindhoven

whatsapp Elmira

Ralph van Montfort

ICT & Technology - Semester 6 - Eindhoven

whatsapp Ralph

Maltie Parsoe

ICT & Business - Semester 3 - Eindhoven

whatsapp maltie

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Een studie kiezen kan lastig zijn. Wij kunnen je helpen. Klik hier voor meer informatie

Wil je meer weten over beroepen na je afstuderen? Bekijk de interviews met afgestudeerden

Laura bij de Volksbank

Joey bij PlainWater

ICT & Business

ICT & Media Design

ICT & Software Engineering

ICT & Technology

Volg je ons al op social media?

Op ons YouTube-kanaal vind je enorm veel gave video's over de opleiding. We zijn heel actief op Instagram en op onze company page Linked In plaatsen we veel nieuws en tips voor hogerejaars studenten en onze Partners in Education, de bedrijven waarmee we intensief samenwerken op ons onderwijs up-to-date te houden.