HBO-Rechten iets voor jou!

Als hbo-jurist ga jij het maken!

Als hbo-jurist pas je de wetten en regels op een slimme manier toe. Door een goede juridische voorbereiding, voorkom je conflicten. En krijg je toch te maken met situaties die om een juridische oplossing vragen? Dan ga je op zoek naar duurzame antwoorden bijvoorbeeld met behulp van mediation. Als jurist ben je verbonden met de wereld om je heen, want het recht verandert voortdurend. Je werkt flexibel samen met andere professionals in de organisatie en hebt een ondernemende houding. Verder denk je praktisch en ben je oplossingsgericht. Ook heb je innovatieve idee├źn over het gebruik van digitale technologie├źn in het recht. Tot slot weet je anderen te overtuigen en schrijf je helder, correct en klantgericht.

De Juridische Hogeschool

HBO-Rechten studeer je aan de Juridische Hogeschool Avans & Fontys. Dit is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen. Op de website van de Juridische Hogeschool vind je alle informatie over de opleiding HBO-Rechten.