Online open dag Human Resource Management

Welkom op de online open dag!

In verband met de coronacrisis kunnen wij momenteel geen voorlichting op locatie aanbieden. We helpen je graag met al je vragen online, bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan online proefstuderen en je kan de voorlichtingsfilm bekijken en downloaden. Daarnaast kun je voor antwoorden op andere vragen altijd via mail en Whatsapp contact opnemen met studenten of studieadviseur.

hrmenpsychologie@fontys.nl

Contact met Laura, 3e jaars student

Stel Laura al je vragen over onder andere de sfeer, begeleiding van docenten, stage en minor. Ze vertelt je graag over hoe zij het ervaart om HRM te studeren bij Fontys.

via mail via WhatsApp

Contact met Jeanine, 1e jaars student

Mijn naam is Jeanine, ik ben eerstejaars student HRM. Ben jij benieuwd hoe een typische schooldag eruit ziet bij de studie HRM of wil je iets anders vragen? Stuur me een berichtje!

via mail via WhatsApp

Contact met Noortje, studieadviseur HRM

Bij Noortje kan je al je vragen kwijt over het kiezen van een studie, vragen over studeren met een functiebeperking, instromen, van mbo naar hbo en meer!

via mail whatsapp

EE

Waarom HRM bij Fontys?

Wil jij ruimte voor jouw talent?

Alles over een studie kiezen

Je wil een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de veelgestelde vragen met antwoorden van studenten en docenten van de opleiding HRM. Zowel studenten van de opleiding in Tilburg als Eindhoven geven hier antwoorden op jouw vragen. Behoefte aan meer contact? Bekijk dan de mogelijkheden voor WhatsApp contact met studenten bovenaan deze pagina.