Roel Koeleman

“HRM, dat is toch een kledingwinkel?” zei ik tegen mijn broer toen hij over HRM begon. Ik dacht hij H&M zei. Ik wist niet precies wat ik wilde studeren, maar ik was ervan overtuigd dat ik hbo wilde doen na het behalen van mijn mbo opleiding Facilitair Leidinggevende. Ik zette op een rij wat ik echt leuk vind en wist dat ik een managementfunctie wilde vervullen, omdat ik graag met mensen werk. Mijn broer wees mij toen op de studie HRM. Nadat ik een Open Dag bijwoonde, was ik verkocht. Ik wilde HRM gaan studeren.

Momenteel zit ik in het afstudeerjaar. Ik blij dat voor die studie heb gekozen. HR is een vakgebied waarin ik mijzelf later wel zie werken. Momenteel ben ik erg gefascineerd door werving en het gebruik van video’s daarvoor. Mijn stageproject en afstudeeronderzoek gaan hier ook over.

Ik zie mezelf hiermee wel aan de slag gaan in de toekomst, hoewel je tegenwoordig nooit weet wat je in de toekomst nou echt gaat doen. Als toekomstige HRM’er heb ik daar nu wel een goede kijk op. Een loopbaan is niet te plannen of te voorspellen. Er ligt een brede en mooie toekomst aan mijn voeten als HRM’er, daarvan ben ik overtuigd. Nou, Ik ga weer verder met afstuderen. Tot ooit!

Sfeerafbeelding Fontys
Roel Koeleman
“HRM, dat is toch een kledingwinkel?”