Sprint naar content

Kennismaken met Industrial Design Engineering (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Industrial Design Engineering! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Voorlichting Industrial Design Engineering | Online
19 jan 2023 16:00 - 16:45 uur
Online voorlichting Industrial Design Engineering (Engelstalig)
Open dag Industrial Design Engineering Venlo
21 jan 2023
Leuk dat je de open dag komt bezoeken. Tijdens de open dag vertellen we je graag alles over de opleiding en maak je kennis met onze docenten en studenten. Ook laten we je graag onze lokalen en projectruimtes zien. Daarnaast vertellen onze studenten je graag over de projecten en casussen waaraan ze werken. Je kan tijdens deze open dag ook andere opleidingen van Fontys in Venlo bezoeken. Je ontvangt bij de ingang een programmaboekje. Wees welkom!

Zitten alle tijdsloten vol? Kijk dan of er nog plek is bij de open dag van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen en meld je eventueel daarvoor aan. Beide opleidingen komen namelijk aan bod in dezelfde voorlichting. Is alles vol? Stuur dan een e-mail naar campusvenlo@fontys.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Meeloopdag Industrial Design Engineering Venlo
06 dec 2022 10:00 - 14:00 uur
Aanmelding gesloten

Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Video Industrial Design Engineering

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis met de opleiding Industrial Design Engineering

Maak kennis met de opleiding Industrial Design Engineering bij Fontys in Venlo en leer meer over de inhoud van de opleiding, de vakken die je volgt en wat je ermee kunt worden!

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Onze studenten vertellen...

Placeholder for Fontys video
Laura:
“De studie geeft me de ruimte voor zelfrealisatie, zodat ik mijn eigen weg kan vinden.”

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Jip, student

Mail haar voor vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc.

Mail Jip App met Jip

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl