Sprint naar content

Kennismaken met Industrieel Product Ontwerpen (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Industrieel Product Ontwerpen! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Meeloopdag Industrieel Product Ontwerpen Venlo
21 dec 2022 10:45 - 16:30 uur
nog 2 plaatsen

Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Programma

Je volgt tijdens de meeloopdag de lessen Project, Tekenen en schetsen, Materiaalkunde

Voorlichting Industrieel Product Ontwerpen | Online
17 jan 2023 16:00 - 16:45 uur
Online voorlichting Industrieel Product Ontwerpen
Open dag Industrieel Product Ontwerpen Venlo
21 jan 2023
Leuk dat je de open dag komt bezoeken. Tijdens de open dag vertellen we je graag alles over de opleiding en maak je kennis met onze docenten en studenten. Ook laten we je graag onze lokalen en projectruimtes zien. Daarnaast vertellen onze studenten je graag over de projecten en casussen waaraan ze werken. Je kan tijdens deze open dag ook andere opleidingen van Fontys in Venlo bezoeken. Je ontvangt bij de ingang een programmaboekje. Wees welkom!

Zitten alle tijdsloten vol? Kijk dan of er nog plek is bij de open dag van de opleiding Industrial Design Engineering en meld je eventueel daarvoor aan. Beide opleidingen komen namelijk aan bod in dezelfde voorlichting. Is alles vol? Stuur dan een e-mail naar campusvenlo@fontys.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Meeloopdag Industrieel Product Ontwerpen Venlo
07 dec 2022 10:45 - 16:30 uur
Volgeboekt

Programma

Video Industrieel Product Ontwerpen

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis met de opleiding Industrieel Product Ontwerpen

Maak kennis met de opleiding Industrieel Product Ontwerpen bij Fontys in Venlo en leer meer over de inhoud van de opleiding, de vakken die je volgt en wat je ermee kunt worden!

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Onze studenten vertellen...

Placeholder for Fontys video
Nina, student
"Het leukste van de opleiding is dat je het product ontwikkelt van A tot Z. Je gaat oriënteren, ontwerpen en vervolgens produceer je het daadwerkelijke product.”

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Melissa, student

Mail haar voor vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc. Bereikbaar van ma t/m vrij.

Mail Melissa App met Melissa

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl