Kennismaken met Industrieel Product Ontwerpen (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Industrieel Product Ontwerpen! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Voorlichting Industrieel Product Ontwerpen

Introductie met Industrieel Product Ontwerpen! (1/3)

Wat houdt de opleiding in? (2/3)

Voorlichting Industrieel Product Ontwerpen

Wat kun je er later mee worden? (3/3)

Events

Dit studiejaar zijn er geen online open dagen meer. In het najaar organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Wil je graag zelf ervaren hoe het er op onze hogeschool aan toe gaat? Wij regelen een meeloopdag voor je. Het verschil met een proefstudeerdag is dat je samen met een huidige student zijn of haar lessen volgt. Zodra je je aangemeld hebt via de link hieronder, krijgen wij een bericht van jouw aanmelding en gaan we op zoek naar een eerste- of tweedejaars student. Hij/zij neemt vervolgens contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Venlo (Online)
23 apr 2021 09:45 - 12:00 uur

Programma:

• 10:00 - 10:10 uur: Introductie;
  • 10:10 - 10:25 uur: Workshop Visualisatie en Tekenen;
  • 10:30 - 11:00 uur: Uitleg opbouw opleiding;
  • 11:00 - 11:10 uur: Korte pauze;
  • 11:10 - 11:30 uur: Les Mechanica;
  • 10:30 - 11:45 uur: Uitleg Project 2;
  • 11:45 - 12:00 uur: Vragen en afsluiting.
Venlo (Online)
21 mei 2021 09:45 - 12:00 uur

Programma:

• 10:00 - 10:10 uur: Introductie;
  • 10:10 - 10:25 uur: Workshop Visualisatie en Tekenen;
  • 10:30 - 11:00 uur: Uitleg opbouw opleiding;
  • 11:00 - 11:10 uur: Korte pauze;
  • 11:10 - 11:30 uur: Les Mechanica;
  • 10:30 - 11:45 uur: Uitleg Project 2;
  • 11:45 - 12:00 uur: Vragen en afsluiting.

Mocht je op de vaste data niet kunnen is het altijd mogelijk om op een ander moment te komen meelopen. Geef je op via onderstaande link en je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van de opleiding.

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnenkijken bij onze campus in Venlo! Onze student Yannic laat je onze campus zien en vertelt hier meer over.

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen bij ons. In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

Onze studenten vertellen...

Nina, student

"Het leukste van de opleiding is dat je het product ontwikkelt van A tot Z. Je gaat oriënteren, ontwerpen en vervolgens produceer je het daadwerkelijke product.”

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Melissa, student

Mail haar voor vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc. Bereikbaar van ma t/m vrij.

Mail Melissa App met Melissa

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
      31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl