Sprint naar content

Kennismaken met Informatica - Software Engineering en Business Informatics (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Informatica - Software Engineering en Business Informatics! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Meeloopdag Software Engineering en Business Informatics Venlo
08 dec 2022 08:45 - 17:15 uur
nog 2 plaatsen

Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

• 08:45 uur: Introductie
  • 09:00 uur: Project: Programming Concepts
  • 11:00 uur: Project: Web Application
  • 13:00 uur: Lunch
  • 13:30 uur: Business Administration
  • 15:30 uur: GAME Business Administration
  • 17:00 uur: Vragen en afronding
    Meeloopdag Software Engineering en Business Informatics Venlo
    15 dec 2022 08:45 - 17:15 uur
    nog 2 plaatsen

• 08:45 uur: Introductie
    • 09:00 uur: Project: Programming Concepts
    • 11:00 uur: Project: Web Application
    • 13:00 uur: Lunch
    • 13:30 uur: Business Administration
    • 15:30 uur: GAME Business Administration
    • 17:00 uur: Vragen en afronding
      Voorlichting Informatica - Software Engineering en Business Informatics | Online
      19 jan 2023 16:00 - 16:45 uur
      Online voorlichting Informatica - Software Engineering en Business Informatics
      Open dag Informatica - Software Engineering en Business Informatics Venlo
      21 jan 2023
      Leuk dat je de open dag komt bezoeken. Tijdens de open dag vertellen we je graag alles over de opleiding en maak je kennis met onze docenten en studenten. Ook laten we je graag onze lokalen en projectruimtes zien. Daarnaast vertellen onze studenten je graag over de projecten en casussen waaraan ze werken. Je kan tijdens deze open dag ook andere opleidingen van Fontys in Venlo bezoeken. Je ontvangt bij de ingang een programmaboekje. Wees welkom!

Is alles vol? Stuur dan een e-mail naar campusvenlo@fontys.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Video Software Engineering en Business Informatics

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis met de opleiding Software Engineering en Business Informatics

Maak kennis met de opleiding Informatica - Software Engineering en Business Informatics bij Fontys in Venlo en leer meer over de inhoud van de opleiding, de vakken die je volgt en wat je ermee kunt worden!

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Onze studenten vertellen...

Placeholder for Fontys video
      Jean Paul, student
      "Je werkt in projectvorm samen met andere studenten, praktijkgericht en met begeleiding van docenten en je studieloopbaanbegeleider."

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
      31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl

Wil je meer weten over beroepen na je afstuderen? Lees onderstaand interview met een alumnus.

Placeholder for Fontys video
      Herm, alumnus
      “In mijn afstudeerstage realiseerde ik dat ik geen veertig uur per week codes wilde schrijven. Ik wilde iets technisch doen, maar ook sociaal bezig zijn." lees zijn verhaal >>