Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor International Business gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven of Venlo
Naam opleidingB International Business

Septemberinstroom

Ga naar Studielink en klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

  • Bevestig altijd je gegevens.
  • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt gaan volgen en wanneer je wilt starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard.

Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Dat betekent NIET dat je al ingeschreven bent. Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

Februari instroom

In Venlo is het ook mogelijk om in februari in te stromen. Zorg dat je je hiervoor uiterlijk 15 januari aanmeldt om jouw inschrijving compleet te maken. De aanmeldprocedure voor de februari instroom volgt de hetzelfde stappen als hierboven omschreven.

Onderwijs- en examenregeling (OER)

In de OER vind je info over:
- de inhoud
- de toetsing
- de begeleiding

Informatie over inschrijven?

Meer informatie over inschrijven bij Fontys vind je op de website:
fontys.nl/inschrijven

  • Studiekeuzecheck
    Na aanmelding via Studielink ontvang je een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen, vervolgens krijg je een uitnodiging voor een contactmoment met de opleiding. Dit bestaat uit een gezamenlijk gedeelte, waar een toets Rekenvaardigheid en Engels wordt gemaakt, en een individueel gesprek. Aan het einde van deze bijeenkomst krijg je jouw studiekeuzeadvies.
    2 meisjes lopen door een gang van een schoolgebouw