Kennismaken met International Business Eindhoven

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Bharat of mail first year coordinator Dorine. Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Algemene introductie van de opleiding International Business

In deze video laten we je zien wat je gaat leren bij Fontys, maar ook wat je er later mee kunt worden en waar wij in uitblinken.

Hoe ziet de opleiding International Business er uit?

In deze video ontdek je hoe het 4-jarige programma van deze opleiding eruit ziet en wat van je verwacht wordt als je hier gaat studeren.

Events

In januari 2022 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

Proefstuderen - International Business - 9 december 2021 | Eindhoven
09 dec 2021 09:30 - 16:00 uur
Volgeboekt
Online Proefstuderen - International Business - 9 december 2021
09 dec 2021 18:00 - 20:30 uur
nog 29 plekken
Proefstuderen - International Business - 17 februari 2022 | Eindhoven
17 feb 2022 09:30 - 16:00 uur
nog 1 plek
Proefstuderen - International Business - 24 maart 2022 | Eindhoven
24 mrt 2022 09:30 - 16:00 uur
Proefstuderen - International Business - 21 april 2022 | Eindhoven
21 apr 2022 09:30 - 16:00 uur
Proefstuderen - International Business - 2 juni 2022 | Eindhoven
02 jun 2022 09:30 - 16:00 uur
nog 15 plekken

Wil je graag zelf ervaren hoe het er op onze hogeschool aan toe gaat? Wij regelen een meeloopdag voor je. Het verschil met een proefstudeerdag is dat je samen met een huidige student zijn of haar lessen volgt. Zodra je je aangemeld hebt via de link hieronder, krijgen wij een bericht van jouw aanmelding en gaan we op zoek naar een eerste- of tweedejaars student. Hij/zij neemt vervolgens contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Venlo
09 dec 2021 09:30 - 13:00 uur
nog 1 plek
Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Programma:

• 9:30 - 10:00: Introduction International Business study course
  • 10:00 - 11:00: Lesson 1: Effective Communication
  • 11:00 - 11:30: Campustour & break
  • 11:30 - 12:00: Monitor and Control
  • 12:00 - 12:30: Project Investigate your market
  • 12:30 - 13:00: Lunch & questions

Mocht je op de vaste data niet kunnen is het altijd mogelijk om op een ander moment te komen meelopen. Geef je op via onderstaande link en je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van de opleiding.

Sneakpreview International Business

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding International Business bij je past.

Onze studenten vertellen...

Whatsapp of mail ons!

Mail met Dorine

First Year Coordinator Dorine kan je helpen met je vragen. Stuur gerust een e-mail!

Stuur mij een e-mail

Dragon's Den