Kennismaken met International Business Venlo

Kijk vooral lekker rond Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Tamara of mail de opleiding. Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Voorlichting over de opleiding

Presentatie door Wouter Josso en Anja Dokuzlar, docenten International Business.

Introductie (1/5)

Project-based learning (2/5)

Voorlichting International Business

Inhoud en structuur opleiding (3/5)

Voorlichting International Business

Profiel van een International Business Student (4/5)

Voorlichting International Business

Wat kun je ermee worden? (5/5)

Events

In januari 2022 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Wil je graag zelf ervaren hoe het er op onze hogeschool aan toe gaat? Wij regelen een meeloopdag voor je. Het verschil met een proefstudeerdag is dat je samen met een huidige student zijn of haar lessen volgt. Zodra je je aangemeld hebt via de link hieronder, krijgen wij een bericht van jouw aanmelding en gaan we op zoek naar een eerste- of tweedejaars student. Hij/zij neemt vervolgens contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Venlo
09 dec 2021 09:30 - 13:00 uur
nog 3 plekken
Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Programma:

• 9:30 - 10:00: Introduction International Business study course
  • 10:00 - 11:00: Lesson 1: Effective Communication
  • 11:00 - 11:30: Campustour & break
  • 11:30 - 12:00: Monitor and Control
  • 12:00 - 12:30: Project Investigate your market
  • 12:30 - 13:00: Lunch & questions

Mocht je op de vaste data niet kunnen is het altijd mogelijk om op een ander moment te komen meelopen. Geef je op via onderstaande link en je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van de opleiding.

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Sneakpreview International Business

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding International Business bij je past.

Onze studenten vertellen...

Nick, student

"Het leuke aan de opleiding is dat alle projecten met elkaar verbonden zijn en antwoord geven op de grotere overkoepelende vraag, je opdracht.”

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Contact met Tamara, student

Mail of app haar voor vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc. Bereikbaar van ma t/m vrij.

Mail Tamara App met Tamara

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
    31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl