• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Wat eten en drinken we de komende tien jaar? Hoe wonen we en hoe zien we er in 2030 uit? En waar houden we ons straks in onze vrije tijd mee bezig en wat beïnvloedt onze gezondheid?

Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan inzicht in trends, marktontwikkelingen en doelgroepen. Je gebruikt jouw kennis om creatieve en haalbare concepten te bedenken voor producten en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Tijdens de opleiding leren we je hoe je lifestyleconcepten ontwikkelt op basis van trends. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je ontwikkelt jezelf op creatief en commercieel gebied. Onze docenten komen uit de praktijk en het onderwijs sluit dan ook goed aan op de beroepspraktijk. Je werkt onder andere voor echte (internationale) opdrachtgevers en kunt al tijdens je studie je eigen bedrijf starten.

Wat verwachten wij van jou

Wil jij alles uit jezelf halen? En ben je nieuwsgierig, open-minded, ondernemend en heb je een duidelijke mening? Je bent geknipt voor International Lifestyle Studies als je geïnteresseerd bent in maatschappelijke ontwikkelingen en een positieve bijdrage wilt leveren aan onze veranderende wereld. Verder kun je je goed in anderen inleven en hen inspireren met je ideeën.

Open dag - 20 januari

Meer informatie over open dagen.

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts