• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Wat eten en drinken we de komende tien jaar? Hoe wonen we? Hoe zien we er in 2030 uit? Waar houden we ons nu en straks in onze vrije tijd mee bezig? Wat beïnvloedt onze gezondheid? Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan inzicht in trends, marktontwikkelingen en doelgroepen. Jij combineert jouw kennis daarover met het ontwerpen van creatieve en haalbare concepten voor producten en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren. Als afgestudeerde ga je bijv. aan de slag als creative producer, junior market innovator, projectleider of trendwatcher.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Tijdens de opleiding leren we je hoe je op basis van trends, lifestyle-concepten creatief ontwerpt en vormgeeft. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je groeit op zowel creatief als commercieel gebied. Onze docenten komen uit de praktijk en het onderwijs sluit dan ook goed aan op de beroepspraktijk. Je werkt onder andere voor echte (internationale) opdrachtgevers en kunt al tijdens je studie je eigen bedrijf starten.

Wat verwachten wij van jou

Je bent nieuwsgierig, openminded, ondernemend en hebt een duidelijke mening. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de maatschappij en wilt graag een positieve bijdrage leveren aan onze veranderende wereld. Je kunt je goed in anderen inleven en hen met je ideeën inspireren. Je bent creatief in het oplossen van problemen en durft eigenaarschap te tonen.

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
MAIL BEL: 08850 77655