Proefstuderen en meelopen

Proefstuderen en meelopen

Wanneer je je aanmeldt voor een proefstudeerdag of meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Individuele meeloopdagen

Wil je je na het bezoeken van een open dag of het deelnemen aan een proefstudeerdag verder oriƫnteren op de opleiding journalistiek? Kom dan een keer individueel meekijken bij de opleiding en word student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt.

Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Aanmeldformulier meeloopdag Journalistiek Voltijd