Het verhaal van student Femke

‘Deze studie is helemaal jouw ding als je een ondernemend en leergierig type bent, die dingen graag anders doet’

Femke, eerstejaarsstudent Learning College: ‘De reden dat ik voor Learning College heb gekozen is omdat ik graag in het onderwijs wil werken. Eerder was ik op zoek naar een studie in Utrecht. Maar toen ik in Breda ging wonen, heb ik gekozen voor Tilburg. Ik zag dat er een nieuwe variant was van de lerarenopleiding Spaans en dat trok mij aan. Het lijkt mij ontzettend leuk om deze vernieuwende vorm van onderwijs toe te passen in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Daarnaast wil ik zeker wat met mijn skills in Spaans gaan doen. Vaak reizen naar Spaanstalige landen is er één van ;)

De tip van Femke
Het is geen opleiding die je ‘even’ doet. Het is soms hard werken en jezelf tegen komen. Maar er is veel begeleiding van de docenten en dat is enorm fijn. De coaches zijn enorm enthousiast en ze stimuleren mij om mijn ambities waar te maken. Mijn tip als je twijfelt: lees de informatie op de website goed door en neem contact met ons op als je interesse hebt!

Student Femke