Sprint naar content

Kennismaken met Leraar Aardrijkskunde (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Voorlichting Leraar Aardrijkskunde Tilburg | Online
18 jan 2023 16:00 - 17:00 uur
Online voorlichting Leraar Aardrijkskunde VT (FLOT)
Open dag Leraar Aardrijkskunde Tilburg Tilburg
21 jan 2023

Leuk dat je je aan gaat melden voor onze open dag! Je bent van harte welkom tussen 10.30 uur en 13.30 uur. Wil je niet alleen komen? Je mag één extra persoon meenemen. Uiteraard kun je meerdere opleidingen bezoeken. Meld je per opleiding aan, zo kunnen we je bezoek goed voorbereiden.

Dit kun je verwachten:

• Je komt binnen in gebouw P1 op campus Stappegoor;
  • Hier word je ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers;
  • Loop naar de banner van jouw opleiding;
  • Bij deze banner word je opgevangen door student(en) van een lerarenopleiding;
  • Deze student begeleidt je naar de opleiding van jouw keuze;
  • Bij het lokaal van jouw opleiding maak je kennis met docenten en studenten. Stel ze al je vragen die je hebt;
  • Maak tijdens je bezoek ook een praatje met de studievereniging(en). Je kunt ze al je vragen stellen over op kamers gaan, studeren in Tilburg etc;

Meeloopdag Leraar Aardrijkskunde (voltijd) Tilburg
17 mrt 2023 09:30 - 15:05 uur
nog 7 plaatsen

Wil je ervaren hoe het er bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je aanwezig bent. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af.

Meet en Greet - Leraar Aardrijkskunde Tilburg (Campus Tour) Tilburg
13 jun 2023 15:00 - 18:30 uur
nog 5 plaatsen

Een campus, een volledig nieuwe omgeving, een locatie waar je maar éen of twee keer in je leven bent geweest of zelfs misschien alleen nog maar van gehoord hebt. Dit klinkt allemaal best eng, maar gelukkig is hier nu een oplossing voor.

Rondleiding
Tijdens de Meet en greet organiseren studieverenigingen G.D. Herodotus, Omnia Bèta & S.V. Lingua een superleuke Campus Tour. Zij laten je alle locaties zien waar je het meest te vinden zal zijn, maar ook de collegezalen, fietsenstallingen, kantine en andere hotspots.

Workshop

Na de wandeling doe je mee aan een workshop. Je gaat aan de slag met casussen die je als toekomstig docent tegen zou kunnen komen in je les. Bijvoorbeeld: Wat doe je als een leerling ineens haar make-up gaat doen in je les? Wat doe je als een groepje jongens continu hetzelfde meisje irriteert? Nadenken over zulke zaken geeft je een goed voorproefje van hoe het is om docent te zijn.

Pizza time!
We sluiten de campus tour af met heerlijke pizza's speciaal voor jou en de studenten die meegeholpen hebben.

Deze dag wordt georganiseerd voor scholieren zonder begeleider.

Verzamelen bij de receptie P1. Hier vind je op de dag zelf een bewegwijzering.

Leraar worden iets voor jou?

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Fontys for society

Alles over voorlichting

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Studeren bij Fontys

Fontys is een school van formaat en toch kleinschalig. Je profiteert van de goede faciliteiten en uitgebreide studiemogelijkheden, maar ook van de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van docenten. Bij Fontys heb je veel mogelijkheden om te groeien. Groeien als persoon, maar ook als toekomstige professional. Je leert met verschillende mensen om te gaan en je kunt jezelf, naast je studie, actief profileren.

Bel of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Bel of mail ons, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met student Onno

Contact met Gerdine Velthoven, opleidingscoördinator