Kennismaken met Leraar Basisonderwijs - Academische Pabo Tilburg

Leuk dat je verder kennis wilt maken met Academische Pabo Tilburg! Je kunt je op deze pagina aanmelden voor diverse voorlichtingen, zoals open dagen, online voorlichtingen en het meelopen met een student van de opleiding. Daarnaast vind je hier diverse video's en kun je contact opnemen met een docent of student van de opleiding. Laat het ons zeker even weten als je nog vragen hebt.

Maak kennis op 1 van deze manieren

15 en 16 oktober: open dagen

De eerstvolgende open dagen staan gepland in het weekend van 15 en 16 oktober. Zodra je je daarvoor kunt aanmelden laten we je dat graag weten. Laat daarvoor wel even een paar gegevens achter.

Wil je een dag meelopen bij onze opleiding? Dat kan vanaf januari regelmatig op woensdagen. Geef je op via onderstaande link en vermeld daarbij of je wilt meelopen bij de richting Cultuurwetenschappen of Psychologie. Je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van de opleiding Leraar Basisonderwijs - Academische Pabo Tilburg.

Wat kan ik verwachten van de opleiding?

In onderstaande video's vertellen onze docenten je meer over de inhoud van de opleiding Academische Pabo Tilburg in voltijd. Een gedeelte hiervan komt mogelijk ook aan bod tijdens de online voorlichting. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag tijdens onze online voorlichting, dus schrijf je direct in!

Stel je vraag aan een student of docent

Tess Keulemans, 2e jaars student

stuur tess een mail