Februari instroom Leraar-Basisonderwijs (pabo)

Instroom in februari

Fontys Hogeschool Kind en Educatie biedt aan zowel voltijd- als deeltijdstudenten de mogelijkheid om in februari te starten met de opleiding tot leraar basisonderwijs.

Het voltijdtraject wordt aangeboden op de locaties Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Veghel en Venlo. Of het traject daadwerkelijk start, is afhankelijk van het aantal aanmelders. Bij te weinig aanmeldingen is instromen op een andere locatie mogelijk.

Het flexibele deeltijdtraject wordt aangeboden op de locaties in Eindhoven en Tilburg. Dit traject gaat alleen van start indien er op de betreffende locatie minimaal vijftien toelaatbare studenten zijn aangemeld. Bij te weinig aanmeldingen is instromen in februari op de andere locatie mogelijk, mits daar wel voldoende aanmeldingen zijn.

Bij te weinig aanmeldingen kan besloten worden om de groep op een andere lesplaats te laten starten.
We
streven ernaar om hierover medio december duidelijkheid te bieden.