Kennismaken met Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo)! Je kunt je op deze pagina aanmelden voor diverse voorlichtingen, zoals open dagen, online voorlichtingen en het proefstuderen en meelopen. Daarnaast vind je hier diverse video's, meer informatie over onze verschillende locaties en kun je contact opnemen met docenten of studenten van de opleiding. Laat het ons zeker even weten als je nog vragen hebt.

Maak kennis op 1 van deze manieren

15 en 16 oktober: open dagen

De eerstvolgende open dagen staan gepland in het weekend van 15 en 16 oktober. Zodra je je daarvoor kunt aanmelden laten we je dat graag weten. Laat daarvoor wel even een paar gegevens achter.

Wil je een inkijkje in het leven van een pabostudent en wil je kennis maken met Pabo Den Bosch, Tilburg, Eindhoven of Venlo?

Bij het proefstuderen kom je meer te weten over de Pabo, de werkwijze en natuurlijk over wat de locatie zo bijzonder maakt. Je kunt in gesprek gaan met een docent en onze studenten en ze van alles vragen over de opleiding, de praktijk en het studentenleven.

Houd deze pagina in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe data voor onze verschillende locaties toegevoegd.

Wat kan ik verwachten van de opleiding?

In onderstaande video's vertellen onze docenten je meer over de inhoud van de opleiding Leraar Basisonderwijs in voltijd. Een gedeelte hiervan komt mogelijk ook aan bod tijdens de online voorlichting. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag tijdens onze online voorlichting, dus schrijf je direct in!

* Let op: in de video over de toelatingseisen is de nieuwe informatie over de Wiscat (rekentoets) nog niet meegenomen. Meer informatie hierover vind je op de opleidingspagina van Leraar Basisonderwijs.

Stel je vraag aan een student of docent

Naomi Kollée, 3e jaars

Stuur een mail

Dirkje van Hirtum, 4e jaars