Trajecten Februari-Instroom Leraar Basisonderwijs

Instromen in februari: dit zijn de mogelijkheden

Kun je om een bepaalde reden niet starten met de opleiding in september? Fontys Hogeschool Kind en Educatie biedt aan zowel voltijd- als deeltijdstudenten de mogelijkheid om in februari te starten met de opleiding tot leraar basisonderwijs. Het flexibele deeltijdtraject wordt aangeboden op onze leslocaties in Eindhoven en Tilburg en gaat elk jaar bij voldoende aanmeldingen van start.

Er zijn wel wat verschillen in toelating tot het voltijd- of deeltijdtraject. Zo moet je je zelf de stof die vanaf september in de lessen is behandeld eigen maken als je in februari instroomt in het voltijdtraject. Dat ligt bij deeltijd anders. Lees hieronder alle ins en outs over instromen in februari in voltijd en deeltijd.