Februari-instroom Leraar Basisonderwijs in voltijd

In september start de reguliere voltijdopleiding Leraar Basisonderwijs, maar instromen in februari kan ook! Hou er in het voltijdtraject wel rekening mee dat je instroomt in een groep die in september begonnen is. Je moet die maanden inhalen, dus hard werken en studiediscipline is vereist! Lees hier uitgebreide informatie over instromen in de voltijd. Of kies voor de deeltijd.

Wat verwachten we van jou en hoe bieden wij ondersteuning

In februari instromen verlangt iets extra's van studenten. Je moet tenslotte bijna een half jaar lessen inhalen. Met een zelfstandige en gedisciplineerde instelling en met hulp van een tutor kun je de stof die tot februari is behandeld inhalen.

Waar en tot wanneer kun je aanmelden?

Heb je aan de landelijke instroomeisen voldaan? Dan kun je je aanmelden! Doe dit via Studielink tot 12 januari 2020. Heb je (nog) niet aan de eisen voldaan, dan is de uiterste aanmelddatum 18 december 2019.
Het traject wordt bij voldoende deelnemers op alle lesplaatsen aangeboden (Eindhoven, Tilburg, Veghel, Venlo en Den Bosch).

Stuur een mail aan FHKE-studentadministratie@fontys.nl of bel met 08850 - 77155