Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor Leraar Engels gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsSittard
naam opleidingB leraar vo 2e gr Engels

Ga naar Studielink en klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

 • Bevestig altijd je gegevens.
 • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt gaan volgen en wanneer je wilt starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard.

Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Dat betekent NIET dat je al ingeschreven bent. Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

 • Studiekeuzecheck

  Na aanmelding via Studielink ontvang je binnen 4 weken van ons een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen. Deze bestaat onder andere uit vragen over de resultaten van je vooropleiding, persoonlijke kenmerken, vaardigheden en motivatie voor jouw keuze.
  Na retourzending krijg je binnen 4 weken een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met een intakedocent van de opleiding. In sommige gevallen word je gevraagd een aanvullende test te maken. Tijdens het intakegesprek bespreekt de intakedocent met jou de uitkomst van de door jou ingevulde vragenlijst en de eventueel gemaakte test. Op basis hiervan zal hij of zij het studieadvies met jou delen. Het gesprek duurt ca. 15 minuten.

  Binnen 10 werkdagen na het intakegesprek, sturen wij je per e-mail de rapportage (op basis van de door jou ingevulde vragenlijst) een leeswijzer (om deze rapportage goed te kunnen interpreteren) en het studieadvies. Dit is voor jou zelf om te bewaren.

  Het advies is serieus en goed onderbouwd. Maar het blijft een advies. Je bepaalt zelf of je start met de opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen. De Studiekeuzecheck is een service van Fontys voor aankomende studenten. Het helpt je om een goed doordachte studiekeuze te maken. Bovendien maakt het een adequate start van de studieloopbaanbegeleiding mogelijk.

  Meer weten? Kijk op fontys.nl/studiekeuze.

  2 meisjes lopen door een gang van een schoolgebouw