Meelopen & Proefstuderen

Meelopen

Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Proefstuderen

Een goede manier om een duidelijk beeld van de diverse lerarenopleidingen te kunnen krijgen, is door het deelnemen aan een proefstudeerdag. Je maakt kennis met het gebouw, enkele docenten en een stukje algemene didactiek. Hierdoor ervaar je wat het studeren bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg inhoudt.

LET OP: De opleidingen Leraar Natuurkunde en Leraar Scheikunde hebben een gezamenlijke meeloopdag, aangezien de eerste twee jaar van deze opleidingen gecombineerd is.

Contact

Is er geen datum bekend voor jouw gewenste meeloopdag Scheikunde en Natuurkunde (voltijd) of is deze al volgeboekt? Neem dan contact met ons op!

In de afsluitende periode 4 is er een beperkt aanbod aan meeloopdagen. Houd hier rekening mee.