Online Meeloopdag Leraar Natuurkunde-Scheikunde (voltijd)

Wil je ervaren hoe het er bij de opleiding (digitaal) aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je volgt een aantal digitale lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een lesdag mee, waarin je colleges online kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je online aanwezig bent. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af.

Online via MS Teams
Hoe log je in op MS Teams? Je wordt voorafgaand aan de online meeloopdag uitgenodigd door de docenten. Door op deelnemen te klikken kom je in de online omgeving waar de digitale les zal plaatsvinden. We hebben een paar tips voor je, zodat je het goed kunt volgen.

• Volg het webinar via een laptop of pc.
  • Je hoeft Microsoft Teams niet te downloaden, volg het gewoon via het web.
  • Zet je microfoon uit en desgewenst je camera aan of uit.
  • Geef je naam op als je deelneemt. Let op: deze is wel zichtbaar in de chat en later in eventueel de opname.
  • Laat ons weten wie je bent en welke vragen je hebt.

Online Meeloopdag

30 maart 2021
10.00-17.30 uur
Nog beschikbare plekken

De locatie van dit event wordt zo snel mogelijk hier bekend gemaakt.