Kennismaken met Leraar Spaans (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder de video impressie van de open dag.

Een impressie van de open dag

Events

In november 2021 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Een goede manier om te onderzoeken of het beroep van docent bij je past is door deel te nemen aan een proefstudeerdag. Je maakt kennis met het gebouw, docenten van de verschillende opleidingen en een stukje algemene didactiek. Zo ervaar je hoe het is om te studeren bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg.

Tijdens meelopen volg je een aantal lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een lesdag mee en je kunt met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Is er geen datum bekend voor jouw gewenste (online) meeloopdag of is deze al volgeboekt? Neem dan contact met ons op: 08850 74300 of marcomflot@fontys.nl. Meeloopdagen zijn beschikbaar vanaf periode 2. In de afsluitende periode 4 is er een beperkt aanbod aan meeloopdagen. Houd hier rekening mee.

Leraar worden iets voor jou?

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Alles over voorlichting

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Studeren bij Fontys

Fontys is een school van formaat en toch kleinschalig. Je profiteert van de goede faciliteiten en uitgebreide studiemogelijkheden, maar ook van de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van docenten. Bij Fontys heb je veel mogelijkheden om te groeien. Groeien als persoon, maar ook als toekomstige professional. Je leert met verschillende mensen om te gaan en je kunt jezelf, naast je studie, actief profileren.

Bel of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Bel of mail ons, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met student

Volgt binnenkort