Kennismaken met Leraar Techniek (Science & Technology)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder de video een impressie van de open dag.

Een impressie van de open dag

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingsvoorlichting in de week van 18 tot 22 januari. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen. We ontmoeten je graag online!

Een goede manier om te onderzoeken of het beroep van docent bij je past is door deel te nemen aan een proefstudeerdag. Je maakt kennis met het gebouw, docenten van de verschillende opleidingen en een stukje algemene didactiek. Zo ervaar je hoe het is om te studeren bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg.

Tijdens online meelopen volg je een aantal digitale lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een digitale lesdag mee en je kunt online met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

08 feb 2021
nog 10 plekken

Wil je ervaren hoe het er bij de opleiding (digitaal) aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je volgt een aantal digitale lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een lesdag mee, waarin je colleges online kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je online aanwezig bent. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af.

Online via MS Teams
Hoe log je in op MS Teams? Je wordt voorafgaand aan de online meeloopdag uitgenodigd door de docenten. Door op deelnemen te klikken kom je in de online omgeving waar de digitale les zal plaatsvinden. We hebben een paar tips voor je, zodat je het goed kunt volgen.

• Volg het webinar via een laptop of pc.
  • Je hoeft Microsoft Teams niet te downloaden, volg het gewoon via het web.
  • Zet je microfoon uit en desgewenst je camera aan of uit.
  • Geef je naam op als je deelneemt. Let op: deze is wel zichtbaar in de chat en later in eventueel de opname.
  • Laat ons weten wie je bent en welke vragen je hebt.

22 feb 2021
nog 10 plekken

Online via MS Teams

• Volg het webinar via een laptop of pc.
  • Je hoeft Microsoft Teams niet te downloaden, volg het gewoon via het web.
  • Zet je microfoon uit en desgewenst je camera aan of uit.
  • Laat ons weten wie je bent en welke vragen je hebt.

Is er geen datum bekend voor jouw gewenste (online) meeloopdag of is deze al volgeboekt? Neem dan contact met ons op: 08850 74300 of marcomflot@fontys.nl. Meeloopdagen zijn beschikbaar vanaf periode 2. In de afsluitende periode 4 is er een beperkt aanbod aan meeloopdagen. Houd hier rekening mee

'Bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg word je gezien! Je bent er geen nummer. Het contact met docenten is super, ze kennen je naam en je kunt altijd bij iemand terecht als je hulp nodig hebt.'

Lees hier het verhaal van student Makan >>

Leraar worden iets voor jou?

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Alles over voorlichting

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Studeren bij Fontys

Fontys is een school van formaat en toch kleinschalig. Je profiteert van de goede faciliteiten en uitgebreide studiemogelijkheden, maar ook van de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van docenten. Bij Fontys heb je veel mogelijkheden om te groeien. Groeien als persoon, maar ook als toekomstige professional. Je leert met verschillende mensen om te gaan en je kunt jezelf, naast je studie, actief profileren.

Bel of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Bel of mail ons, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met student Edward

Contact met Mandy Stoop, opleidingscoördinator