Sprint naar content

Kennismaken met Logistics Engineering (voltijd)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Logistics Engineering! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Voorlichting Logistics Engineering | Online
18 jan 2023 20:00 - 20:45 uur
Online voorlichting Logistics Engineering
Open dag Logistics Engineering Venlo
21 jan 2023
Leuk dat je de open dag komt bezoeken. Tijdens de open dag vertellen we je graag alles over de opleiding en maak je kennis met onze docenten en studenten. Ook laten we je graag onze lokalen en projectruimtes zien. Daarnaast vertellen onze studenten je graag over de projecten en casussen waaraan ze werken. Je kan tijdens deze open dag ook andere opleidingen van Fontys in Venlo bezoeken. Je ontvangt bij de ingang een programmaboekje. Wees welkom!

Zitten alle tijdsloten vol? Kijk dan of er nog plek is bij de open dag van de opleiding Logistics Management en meld je eventueel daarvoor aan. Beide opleidingen komen namelijk aan bod in dezelfde voorlichting. Is alles vol? Stuur dan een e-mail naar campusvenlo@fontys.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Video Logistics Engineering

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis met de opleiding Logistics Engineering

Maak kennis met de opleiding Logistics Engineering bij Fontys in Venlo en leer meer over de inhoud van de opleiding, de vakken die je volgt en wat je ermee kunt worden!

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Onze studenten vertellen...

Placeholder for Fontys video
Peter Jan, student
"Alle tastbare dingen om je heen zijn mogelijk gemaakt door logistiek. Als logisticus is het je taak om deze dingen beschikbaar te maken voor iedereen. Het leuke aan deze opleiding en het vak is de praktische manier van werken.”

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Floor, student

Mail of app Floor voor vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc.

Mail Floor App met Floor

Contact over aanmelding

ssc-venlo@fontys.nl
31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl