Aanmelden

Je bent eruit, je wilt Logopedie studeren. Tijd om je aan te melden!

Volg deze stappen

Houd deze gegevens bij de hand: 

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven
Naam opleidingB Opleiding voor Logopedie

Studiekeuzecheck

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste opleiding kiest. Daarom nodigen we je na je aanmelding bij Studielink uit voor de studiekeuzecheck. Deze bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een contactmoment met een docent van Logopedie. Op basis hiervan krijg je een studiekeuzeadvies. Zo weet je of de gekozen studie bij je past of wat je eventueel kan doen om deze passend te maken.

Lees verder over de studiekeuzecheck

Topsport en studie combineren

Ben jij een topsporter of aanstormend talent, dan kun je rekenen op voorzieningen van Fontys die studeren haalbaar maken voor jou! Denk aan aangepaste studieprogramma’s, flexibiliteit in toetsing of financiële ondersteuning bij studievertraging.

Lees alles over de Fontys topsportregeling

Studentenondernemersregeling

De Fontys Studentondernemersregeling zorgt ervoor dat jij als studentondernemer je bedrijf en studie succesvol kan combineren. 

Lees verder over de studentenondernemersregeling

Studeren met een beperking

Een functiebeperking in welke vorm dan ook, of dat nu van fysieke of psychische aard is, kan ervoor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren.

Kom in aanmerking voor extra hulp