Online open dag logopedie

Welkom op de 'online open dag'
van de opleiding logopedie!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Leuk dat ons online team van studenten en docenten zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 14.00 uur met veel belangstellenden live hebben kunnen chatten.

Ook nu zijn er nog volop mogelijkheden om een goed beeld te krijgen van de opleiding!  Bekijk bijvoorbeeld de voorlichtingsfilmpjes en stel vervolgens direct je vragen via de mail! Of meld je aan voor een proefstudeerdag.

Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

08850-77011
paramedisch@fontys.nl

App met onze studenten!

Opleiding logopedie

Logopedisten helpen mensen met problemen rondom spraak, taal, gehoor, stem of slikken. Zo kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen beter communiceren, eten of drinken. Begrijp jij ook hoe belangrijk het is dat je kunt zeggen wat je denkt en voelt? Kun je goed luisteren? En werk je graag met verschillende doelgroepen? Dan past de opleiding Logopedie vast bij jou.

App met Belle!

Belle en Nicole zijn student bij de opleiding, stel hen gerust al je vragen via WhatsApp! Zij proberen binnen twee uur te reageren.

31648451538

App met Nicole!

Belle en Nicole zijn student bij de opleiding, stel hen gerust al je vragen via WhatsApp! Zij proberen binnen twee uur te reageren.

31648451538

Live chat met studenten en docenten!

Op zaterdag 21 maart was er de mogelijkheid om live te chatten met studenten en docenten. Mocht je nog vragen hebben, kun je deze natuurlijk altijd stellen via de mail!

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Schrijf je in voor een proefstudeerdag!

Studeren aan het hbo, hoe voelt het nu écht? Matchen jouw verwachtingen met de werkelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om samenwerken of de verdeling theorie en praktijk? Hoe zijn de vakken en heb je een goed beeld van je latere beroep?Je ontdekt het door je studie uit te proberen tijdens een proefstudeerdag!

Kies een datum en meld je aan!

Studeren bij Fontys Paramedische Hogeschool

We geven je 8 redenen waarom!

Leonie

Neemt een kijkje bij de open dag!

Leonie

Gaat proefstuderen en neemt jullie mee!

Leonie

Vertelt over de opleiding!

Fontys Studiekeuzecheck

Een bewuste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie.