Sprint naar content

Kennismaken met Mechatronica in Venlo

Leuk dat je verder kennis wilt maken met Mechatronica! Je vindt hier diverse filmpjes, vertellen studenten over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Voorlichting Mechatronica Venlo | Online
18 jan 2023 16:00 - 16:45 uur
Open dag Mechatronica Venlo
21 jan 2023
Meeloopdag Mechatronica Venlo Venlo
06 dec 2022 09:15 - 15:00 uur
Aanmelding gesloten
Meeloopdag Mechatronica Venlo Venlo
14 dec 2022 09:15 - 15:00 uur
Volgeboekt

Maak kennis met de opleiding Mechatronica

Maak kennis met de opleiding Mechatronica bij Fontys Venlo en leer meer over de inhoud van de opleiding, de vakken die je volgt en wat je ermee kunt worden!

Zo ziet het er uit bij ons in Venlo

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Onze studenten vertellen...

Als toekomstige engineer vertellen onze studenten natuurlijk graag zelf wat ze van de opleiding vinden.

Placeholder for Fontys video
Bas, student
"Door het uitgebreide vakkenpakket is deze opleiding ideaal voor de toekomst."

Meer studiekeuzeactiviteiten

Alles over studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Studiekeuzecheck

Wij vinden het heel belangrijk dat je de juiste opleiding kiest en met een fijn gevoel aan je studie begint. Daar helpt de Studiekeuzecheck en het bijbehorende ‘check-in’ gesprek bij!

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden. Mail of stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Luc, student

Mail of app mij met vragen over de inhoud van de opleiding, studeren in Venlo, etc. Ik ben bereikbaar van ma t/m vrij tussen 9:00 - 17:00 uur.

Mail Luc App met Luc

Algemeen contact

Ik help je graag met vragen over de studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Ik ben bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl

Contact over aanmelding

Vragen rondom algemene zaken zoals aanmelding, administratieve zaken, etc.

ssc-venlo@fontys.nl
31618419353