Online open dag Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Welkom op de 'online open dag'
van de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
Bekijk de voorlichtingsfilmpjes om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel vervolgens direct je vragen via Whatsapp of de mail.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

paramedisch@fontys.nl

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Als je kiest voor de hbo-opleiding MBRT in Eindhoven dan word je opgeleid tot een vakbekwame professional in de medische beeldvorming en radiotherapie. Je gaat medische apparatuur gebruiken om beeldvormend onderzoek en bestralingsbehandelingen voor te bereiden, uit te voeren en te verwerken. Je wordt een schakel tussen technologie, veiligheid en de zorg voor de patiënt.

App met Angela!

Angela is studieloop-baanbegeleider bij de opleiding, stel haar gerust je vragen via WhatsApp!

mbrt@fontys.nl

Medische vakken

Naast de medisch beeldvormende vakken radiologie, nucleaire geneeskunde, radiotherapie en echografie krijg je ook ‘medische vakken’. Wat dat is, leggen we je uit in deze video!

Studeren bij Fontys Paramedische Hogeschool

We geven je 8 redenen waarom!

Veel gestelde vragen over de opleiding MBRT

We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de opleiding MBRT. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Neem gerust contact met ons op!

Klik hier

Schrijf je in voor een proefstudeerdag!

Studeren aan het hbo, hoe voelt het nu écht? Matchen jouw verwachtingen met de werkelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om samenwerken of de verdeling theorie en praktijk? Hoe zijn de vakken en heb je een goed beeld van je latere beroep?Je ontdekt het door je studie uit te proberen tijdens een proefstudeerdag!

Kies een datum en meld je aan!

Korte film

Over de opleiding MBRT aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

Fontys Studiekeuzecheck

Een bewuste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie.