Proefstuderen

Een studie kan op papier of op een open dag interessant lijken, maar past de opleiding ook echt bij je? Je kan dit zelf ontdekken door MBRT uit te proberen. Meld jezelf aan voor een proefstudeerdag en word student voor een dag!

De proefstudeerdag begint om 09.00 en eindigt om 15.00 uur.

Afmelden
Heb je je aangemeld voor proefstuderen, maar kan je toch niet aanwezig zijn? Vergeet dan niet je weer af te melden. We hebben maximaal plek voor 100 proefstudeerders per dag. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar paramedisch@fontys.nl.    

Arvind Khusial, student MBRT: Dit is een opleiding met de juiste balans tussen techniek en medische kennis. Toen ik eraan begon hoopte ik veel te leren over anatomie, pathologie en fysiologie en dat is gelukt. Ook is de opleiding goed op de hoogte van hoe het er aan toegaat in de praktijk. Hierdoor krijg je heel gerichte practica, van deskundige docenten.  Arvind Khusial, student MBRT: Dit is een opleiding met de juiste balans tussen techniek en medische kennis. Toen ik eraan begon hoopte ik veel te leren over anatomie, pathologie en fysiologie en dat is gelukt. Ook is de opleiding goed op de hoogte van hoe het er aan toegaat in de praktijk. Hierdoor krijg je heel gerichte practica, van deskundige docenten.