Proefstuderen

Een studie kan op papier of op een open dag interessant lijken, maar past de opleiding ook echt bij je? Je onttdekt het door Mens en Techniek uit proberen. Word student voor een dag!

Programma

We verzamelen tussen 9.30 en 9.45 uur in de Centrale Hal. Je hoeft je niet te melden bij de balie. Een docent van de opleiding haalt je op. Vandaag maak je kennis met diverse aspecten van de opleiding Mens en Techniek En met huidige studenten en docenten. Je volgt eerst van 9.45 tot 11.15 uur een theorieles. Om van 11.15 tot 12.45 uur de werkruimte in te duiken. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!

Afmelden

Heb je je aangemeld voor proefstuderen maar kun je niet? Vergeet je dan niet weer af te melden. We hebben slechts plek voor 20 proefstudeerders per keer. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar l.holvast@fontys.nl.

Aanmelden

Volgend schooljaar organiseren we weer proefstudeerdagen. Binnenkort volgen hier de data.

Sfeerafbeelding Fontys Hoi! Wij, Jimmy en Laurens, organiseren samen de proefstudeerdagen. We gaan er voor zorgen dat het een leuke en leerzame dag wordt! Hoi! Wij, Jimmy en Laurens, organiseren samen de proefstudeerdagen. We gaan er voor zorgen dat het een leuke en leerzame dag wordt!