Aanmelden

Je bent eruit, je wilt Mens en Techniek studeren. Tijd om je aan te melden!

Volg deze stappen

Houd deze gegevens bij de hand:

Naam instelling Fontys Hogescholen
Plaats Eindhoven
Naam opleiding B Mens en Techniek Orthopedische (schoen)Technologie

Studiekeuzecheck


Wij vinden het belangrijk dat je de juiste opleiding kiest. Daarom nodigen we je na je aanmelding bij Studielink uit voor de studiekeuzecheck. Deze bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een contactmoment met een docent van Mens en Techniek. Op basis hiervan krijg je een studiekeuzeadvies. Zo weet je of de gekozen studie bij je past of wat je eventueel kan doen om deze passend te maken.

Lees verder over de studiekeuzecheck

Veel gestelde vragen over de studiekeuzecheck

Topsport en studie combineren

Ben jij een topsporter of aanstormend talent, dan kun je rekenen op voorzieningen van Fontys die studeren haalbaar maken voor jou! Denk aan aangepaste studieprogramma’s, flexibiliteit in toetsing of financiële ondersteuning bij studievertraging.
Lees alles over de Fontys topsportregeling

Voor alle opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool - Fysiotherapie, Logopedie, MMedisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT), Mens en Techniek en Podotherapie - kun met je vragen over de faciliteiten voor topsporters terecht bij Annelies Simons. Zij is docent bij de opleiding Fysiotherapie. Haar email: a.simons-ad@fontys.nl

Studentenondernemersregeling

De Fontys Studentondernemersregeling zorgt ervoor dat jij als studentondernemer je bedrijf en studie succesvol kan combineren.
Lees verder over de studentondernemersregeling

Studeren met een beperking

Een functiebeperking in welke vorm dan ook, of dat nu van fysieke of psychische aard is, kan er voor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren.
Kom in aanmerking voor extra hulp