Toelating Pabo University met Havo diploma

Nieuw! Bijna je havodiploma op zak en geïnteresseerd in Pabo University?

Pabo University is specifiek bedoeld voor studenten met een vwo- of hbo-diploma. Echter, als je je met een havodiploma inschrijft voor de vierjarige bachelor Leraar Basisonderwijs aan Fontys Hogeschool Kind en Educatie (Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Veghel), kom je in aanmerking voor deelname aan Pabo University met een voorwaardelijke toelating. Dit betekent dat je – mits je voldoet aan aanvullende voorwaarden – kunt deelnemen aan het onderwijs van Pabo University. Indien het je lukt om in een halfjaar je propedeuse te behalen, ben je toelaatbaar en kun je officieel worden ingeschreven als student Pabo University én word je ook ingeschreven aan Tilburg University. 

Wil je meer informatie over de aanvullende voorwaarden? Neem dan contact op met Renée Langens via r.langens@fontys.nl of bezoek één van de open dagen.

Wil je een dag meelopen? Pabo University organiseert drie meeloopdagen voor alleen havo-5-leerlingen. Schrijf je in voor de meeloopdag op 19 december 2018, 13 februari 2019 of 27 maart 2019.