PMK Inspiratiecongres 16 april 2019

Op dinsdag 16 april 2019 wordt voor de vijfde keer het PMK Inspiratiecongres georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit congres. Deelname is voor PMK-relaties, -stagebegeleiders of –alumni kosteloos.

De aftrap van deze inspirerende dag is om 15.30 uur in de aula van Fontys Hogeschool Kind en Educatie (FHKE) in 's-Hertogenbosch. Het inhoudelijke programma start om 16.00 uur en wordt rond 19.45 afgesloten met een informele borrel.

Het congres staat in teken van kennis delen. We hebben inspirerende gastsprekers die hun kennis en ervaringen met u willen delen. Daarnaast presenteren alle vierdejaars studenten van de FHKE-bacheloropleiding PMK op interactieve wijze hun afstudeeronderzoek. Ze gaan vervolgens graag met u in gesprek over hun afstudeeronderwerp.

Wij hopen u te mogen begroeten. Daarnaast nodigen we u van harte uit om een collega van uw organisatie uit te nodigen om met u mee te komen. We hebben ruimte voor 150 deelnemers; vol = vol. Meld uzelf en eventueel uw collega op tijd aan. Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande link: inschrijfformulier Inspiratiecongres. De inschrijving sluit 5 april.

Ga naar het inschrijfformulier

Graag tot ziens op dinsdag 16 april!

Fontys Hogeschool Kind en Educatie,
Pedagogisch Management Kinderopvang (PMK)

's-Hertogenbosch Frans Fransenstraat 15

Frans Fransenstraat 15, 's-Hertogenbosch