Kennismaken met Rockacademie (Muziek)

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingsvoorlichting in de week van 15 tm 19 maart 2021. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen.

Online
18 mrt 2021 17:00 - 18:00 uur
Selecteer

Welkom bij deze online voorlichting van Rockacademie.

Opening door de hosts Rebecca Schoolmeesters en Florian Slangen (alumni Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en presentatie van de opleiding door docenten en studenten.

Gedurende de voorlichting is het mogelijk om via de chatfunctie (indien gewenst anoniem) vragen te stellen.We zullen deze vragen zoveel als mogelijk meteen beantwoorden.
Je kunt je vragen ook altijd mailen naar FHKrockacademie@fontys.nl

Deze voorlichting wordt opgenomen en na afloop op de website fontys.nl/rockacademie geplaatst.

Opname voorlichting 17 november 2020:

Opname voorlichting 21 januari 2021:

Opname online voorlichting Rockacademie
17 november 2020

Opname online voorlichting Rockacademie
21 januari 2021

 
 

 

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnenkijken bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen. In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

 

 

Onze studenten vertellen...

“Op Rockacademie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot een marktwaardige muzikant / artiest. De opleiding biedt verschillende handvatten en mogelijkheden, het is wat je daar zelf mee doet.’’

Zoë (Owzy), student

 

 

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail