Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink, voor Social Work gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instellingFontys Hogescholen (code instelling 30GB)
PlaatsEindhoven
Naam opleidingBachelor of Social Work (code 34116)

Ga naar Studielink en klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

 • Bevestig altijd je gegevens.
 • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt gaan volgen en wanneer je wilt starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard.

Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Dat betekent NIET dat je al ingeschreven bent. Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

 • Studiekeuzecheck

  Na aanmelding (voor de propedeuse) ben je ook bij de opleiding Sociale Studies verplicht om deel te nemen aan de studiekeuzecheck.

  Na je aanmelding via Studielink ontvang je van ons een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen. Deze bestaat onder andere uit vragen over de resultaten van je vooropleiding, persoonlijke kenmerken, vaardigheden en motivatie voor jouw keuze. Het is fijn als je deze vragen zo snel mogelijk invult.

  Na retourzending krijg je binnen 4 weken een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met een docent of student-assistent van onze opleiding.

  Na dit gesprek ontvang je binnen 10 werkdagen per mail een studiekeuzeadvies. Dit advies is serieus en goed onderbouwd. Maar het blijft een advies. Je bepaalt zelf of je start met de opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen.

  Let op: als je je aanmeldt voor de opleiding na 1 mei dan kan het studiekeuzeadvies bindend zijn. Bij een negatief advies (c of d) heeft de opleiding de mogelijkheid om je niet toe te laten.

  De Studiekeuzecheck is een service van Fontys voor aankomende studenten. Het helpt om een goed doordachte studiekeuze te maken.

  Meer weten? Neem dan een kijkje op fontys.nl/studiekeuze.

  Sfeerafbeelding Fontys