Kennismaken met Social Work

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, je kunt whatsappen met studenten en docenten én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.
 

Voorlichting Social Work

Docent Lonneke en student Dionne vertellen je precies wat de opleiding inhoudt.

 
 

Events

Dit studiejaar zijn er geen online open dagen meer. In het najaar organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Tijdens proefstuderen stap je in de opleiding. Je volgt een programma in een klassituatie, samen met andere studiekiezers. Je volgt een college en maakt een opdracht. Je krijgt een gevoel bij de opleiding Social Work. Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen, zal proefstuderen voorlopig online plaatsvinden. Zodra de situatie het weer toelaat verwelkomen we je natuurlijk graag op locatie.

  Tijdens online meelopen volg je samen met studiekiezers en studenten van Social Work een les. Je krijgt een gevoel bij de opleiding Social Work, het onderwijs en de docenten en studenten. Als gevolg van de maatregelen die genomen zijn om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen, vinden er voor Social Work voorlopig alleen online meeloopdagen plaats. Zodra de situatie het weer toelaat, verwelkomen we je graag op de campus.

   We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen bij de opleiding. In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

    

    

   Onze studenten vertellen...

   Je kan al je talenten in deze opleiding kwijt

   student Lisa

   Docenten staan altijd voor je klaar

   student Rick

    

    

   Het onderwijs bij Social Work

   Bekijk hier de online voorlichting en informatieve filmpjes over het onderwijs bij Social Work. Joost is docent binnen de minor Jeugdzorgwerker. Hij vertelt je meer over motiverende gespreksvoering. Paul geeft meer informatie over het onderwijs in het eerste leerjaar en Viola geeft een les Agogiek.

   Online voorlichting

   Dit filmpje geeft je een korte indruk van de opleiding!

   Real Life Challenge-onderwijs

   Kennisclip docent Joost

   Een les agogiek van Viola

   Veelgestelde vragen

   Heb je een vraag over het beroep/werk? Mogelijke werkgevers? Stage? Of wil je meer weten over het verschil tussen Social Work, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie?

   Bekijk de veelgestelde vragen hier

   Whatsapp of mail ons!

   Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

   Contact met Chabelli, 2e jaars student

   Ik ben van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar. Ik hoor graag van je!

   Via mail

   Contact met Eric, opleidingscoördinator

   Stel mij al je vragen over de voltijd- en deeltijdopleiding Social Work. Ik sta van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor je klaar. Je kan me mailen of whatsappen.

   via mail via Whatsapp

   Contact met Frans, docent, team GGZ

   Stel mij al je vragen of Social Work en GGZ. Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 13:00 tot 17:00. Op donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 12:00.

   via mail via whatsapp

   Contact met Koen, docent, team Jeugdzorg

   Stel mij al je vragen over Social Work en Jeugdzorg. Ik ben bereikbaar op maandag en dinsdag van 13:00 tot 17:00 en op vrijdag van 9:00 tot 17:00. I.v.m. de vakantie ben ik van 25-07 t/m 08-08 niet bereikbaar.

   Via mail Via whatsapp

   • Online vragenuur Social work

    Heb jij vragen over de voltijdopleiding Social Work? Tijdens het online vragenuur staan docenten én studenten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Meld je hieronder aan voor het vragenuurtje op 1 juni.

    Online voorlichting gemist?
    Bekijk de online voorlichting hier terug
    .

    Veelgestelde vragen
    De de veelgestelde vragen vind je hier.