Oriëntatiedag MBO sport en bewegen / CIOS

Als CIOS student of student MBO voor sport en bewegen (niveau 4) hoef je niet deel te nemen aan de toelating van de opleiding Sportkunde. Wil je studeren aan de opleiding Sportkunde, dan word je met een diploma CIOS of MBO Sport en Bewegen niveau 4 rechtstreeks toegelaten.

Je bent echter wél verplicht om deel te nemen aan een oriëntatiemiddag.Tijdens deze dag krijgen wij als opleiding een beeld van jouw talenten en ambities en jij krijgt een duidelijker beeld van de opleiding. Voor de oriëntatiemiddag geldt een aanwezigheidsplicht. Je kunt echter niet worden afgewezen aan de hand van je score.

De inhoud van de middag is vrijwel gelijk aan die van de toelating. Echter heb jij geen fysieke test maar krijg je daarover een informerend college.

Zodra je je via Studielink hebt aangemeld voor de opleiding Sportkunde, ontvang je een uitnodiging voor inschrijving voor een oriëntatiemiddag met details rondom inhoud, voorbereiding en planning van de toelating.

Voor deze dag worden geen kosten in rekening gebracht.