Kennismaken met Toegepaste Gerontologie

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

 

Voorlichting Toegepaste Gerontologie

Iris vertelt wat de opleiding inhoudt en wat je er mee kunt doen later.

 
 

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingsvoorlichting in de week van 15 tm 19 maart 2021. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen.

Online
15 mrt 2021 19:00 - 20:00 uur
Selecteer
Hoe ziet de opleiding eruit, wat ga je doen en waar kun je gaan werken? Een student en een docent laten je kennismaken met de opleiding en beantwoorden al jouw vragen.
Online
16 mrt 2021 19:00 - 20:00 uur
Selecteer
Hoe ziet de opleiding eruit, wat ga je doen en waar kun je gaan werken? Een student en een docent laten je kennismaken met de opleiding en beantwoorden al jouw vragen.

Tijdens een dagje meelopen word je gekoppeld aan een van onze studenten. Je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren. 

Vanwege de Coronamaatregelen en RIVM-richtlijnen kunnen we op dit moment nog geen data bekendmaken voor meeloopmomenten op de Fontys locaties. Natuurlijk zijn we volop bezig om alternatieven hiervoor te ontwikkelen.

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneakpreview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding bij je past.

Open de Sneakpreview

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnen kijken bij de opleiding Toegepaste Gerontologie.

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen bij de opleiding. In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

 

 

Twee studenten nemen je mee voor een rondleiding en een dagje school. Dit filmpje werd gemaakt in 2019.

Sneak preview

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Toegepaste Gerontologie bij je past.

Sfeerafbeelding Fontys

Een impressie van de opleiding

Whatsapp of mail ons!

Vraag het Iris

Iris is voltijdstudent en kan jou precies vertellen wat je in het eerste jaar kunt verwachten.

Je kunt Iris mailen App met Iris

Contact met Pam

Heb je vragen over de opleiding? Pam is docent en je kunt haar mailen of appen met vragen.

Mail met pam Appen met Pam

Contact met de studentenadministratie

Voor al je vragen over aanmelding en toelating. Laat je telefoonnummer achter in je mail en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

stuur een mail