Proefstuderen

Proefstudeerdagen worden aangeboden van november tot eind april en zijn bedoeld voor aankomende studenten die in het laatste jaar van hun vooropleiding zitten of al een diploma in bezit hebben. Wanneer je je aanmeldt voor een proefstudeerdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Bereid je goed voor

Voor je een proefstudeerdag bezoekt vragen wij je je voor te bereiden. Verdiep je in de opleiding Toegepaste Psychologie door de online sneakpreview te bekijken en maak de opdrachten zodat je een beter beeld van de opleiding krijgt en goed voorbereid de proefstudeerdag kan bezoeken.

 • Proefstudeerdag Toegepaste Psychologie - voltijd (12 februari 2020)

 • Proefstudeerdag Toegepaste Psychologie - voltijd (19 februari 2020)

Proefstuderen bij Toegepaste Psychologie in Eindhoven

 • Voorbereiding op de proefstudeerdag

  Er zijn verschillende opdrachten die je maakt en meeneemt naar de proefstudeerdag. De opdrachten vind je op deze website. Wat je ziet, is een weekweergave van de agenda van Toegepaste Psychologie-student Arjen.

  Wil je goed voorbereid deelnemen aan de proefstudeerdag? Neem dan de volgende opdrachten mee:

  - De door jou uitgewerkte trainingswerkvorm #ziedeander
  - Jouw aantekeningen van het intakegesprek met de bezorgde ouder
  - De uitgewerkte opdracht van het werkcollege gezondheidspsychologie

  Tip: begin bij de eerste activiteit van de week van Arjen en volg zijn weekagenda. Bijvoorbeeld: het intakegesprek met de bezorgde ouder wordt vervolgd door een intakeverslag en gaat verder met de testresultaten naar een adviesrapport. Om het adviesrapport te begrijpen, is het dus logisch bij het begin te beginnen.

  Studenten Lena en Susanne leggen in deze video uit wat je allemaal kan doen om goed voorbereid op de proefstudeerdag te verschijnen. Veel succes met de voorbereidingen en we zien je graag bij de proefstudeerdag!