Online open dag Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

We also offer this programme in English

Welkom op de 'alternatieve open dag' van Trend Research & Concept Creation in Lifestyle!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen, maar Skypen kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden en een aantal voorlichtingsfilmpjes die onze studenten en docenten voor je hebben klaargezet.

Natuurlijk kun je jezelf ook nog aanmelden voor een proefstudeerdag om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Fontys Academy for Creative Industries

aci@fontys.nl

Whatsapp met Maud Donga

Docent Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

Vragen? Stuur me een appje! Ik beantwoord je vragen graag van maandag t/m donderdag tussen 09.00u - 17.00u

Whatsapp met Rona Boezelijn

Student Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

Vragen? Stuur me een appje!

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail

Voorlichting Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

NB. In de video wordt verwezen naar de proefstudeerdagen. Helaas hebben we de proefstudeerdagen recent moeten annuleren i.v.m. het coronavirus. Wel kun je terecht op onze online proefstudeerpagina. Je vindt de link onder het kopje 'proefstuderen' op deze pagina.

Luuk Princen, eerstejaarsstudent TCL

Judith de Waal, derdejaarsstudent TCL

Amber van der Sanden, tweedejaarsstudent TCL

Patrick Engels, vierdejaarsstudent TCL

Over de opleiding

Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan inzicht in trends, marktontwikkelingen en doelgroepen. Tijdens deze studie leer je hoe je op basis van trends lifestyleconcepten ontwerpt en vormgeeft die de kwaliteit van leven verbeteren. Dit doe je in de sectoren appearance, living, food, human movement, health, leisure en work. Na de opleiding kun je aan de slag als creative producer, trendwatcher of junior market innovator.

Proefstuderen

Vanwege de coronasituatie en de richtlijnen vanuit het RIVM komen alle fysieke proefstudeerdagen en meeloopdagen tot 1 juni 2020 te vervallen, maar we verwijzen je graag naar onze online proefstudeermogelijkheden. Je vindt alle informatie hierover terug onder het kopje 'proefstuderen' zodra je doorklikt in dit item. Heel graag ontmoeten we je dan!

Bekijk onze online proefstudeerdag

Alles over je studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Aanmelden voor Trend Research & Concept Creation in Lifestyle

Hoe meld ik me aan voor de opleiding ILS?

Het liefst hadden we je natuurlijk in ons mooie nieuwe gebouw verwelkomd!

Maar helaas is dat gebouw momenteel gesloten. Toch benieuwd naar hoe het eruit ziet? Check dan deze aftermovie van onze vorige open dag!