Online open dag Vastgoed & Makelaardij

Welkom op de online open dag!

Op deze webpagina vind je nog meer info over de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Bekijk de voorlichtingspresentatie die we op de open dag geven, die is nu voorzien van gesproken tekst. Ook hebben we filmpjes voor je klaargezet over het gebouw en het propedeuseproject van de opleiding.

Heb je nog vragen? App met studenten Fleur en Sven. Of stel je vraag over de opleiding aan onze medewerkers. We staan klaar om je te helpen bij jouw studiekeuze!

Algemeen contact met de opleiding

secretariaatmer@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven

Online voorlichting Vastgoed & Makelaardij

Bekijk hier de voorlichtingspresentatie van de opleiding. Bij elke slide wordt toelichting gegeven door docent Esther de Jong en student Mara.

Start hier de voorlichting

Wat zie je als je kijkt?

Heb je de voorlichtingspresentatie al bekeken? Dan is dit filmpje een goede aanvulling om een beeld te krijgen van de opleiding.

Start hier het filmpje

Project Toekomstbestendig Vastgoed

Bekijk hier een impressie van het Propedeuseproject

Start hier het filmpje

App met Fleur, 1e jaars student

App met Sven, 2e jaars student

Contact met Esther de Jong, docent

Contact met Ilona v.d. Plas, instroom coördinator

Online proefstuderen - live webinar/les met chat

Omdat onze proefstudeerdagen op de Fontyslocatie helaas niet door kunnen gaan, bieden we graag een online proefstudeermoment aan in de vorm van een webinar. Tijdens het online proefstuderen maak je kennis met de opleiding en volg je samen met andere scholieren online een minicollege. Je krijgt informatie over de opleiding en er is uiteraard ook tijd om vragen te stellen.

Meld je snel aan, we helpen je graag met je studiekeuze!

Over de opleiding Vastgoed & Makelaardij

Naast een stevige kennisbasis, ontwikkel je vaardigheden die ervoor zorgen dat je een betekenisvolle rol in het vastgoed kunt spelen. Je gaat je bezighouden met de (her)ontwikkeling van gebouwen en gebieden, waardebepaling, de koop en verkoop van vastgoed en beleggingen. Na de opleiding Vastgoed & Makelaardij ben je klaar om als vastgoedprofessional aan de slag te gaan.

Lees hier alles over de opleiding

Rondleiding in het gebouw

De opleiding Vastgoed & Makelaardij zit in gebouw R4, neem een kijkje (360º filmpje)

Studiekeuze, best lastig!

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

afspelen

"Je hebt echt persoonlijk contact met docenten. Je kunt met vragen gewoon bij ze binnenlopen."