Kennismaken met Verpleegkunde

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

 

Maak kennis op 1 van deze manieren

15 en 16 oktober: open dagen

De eerstvolgende open dagen staan gepland in het weekend van 15 en 16 oktober. Zodra je je daarvoor kunt aanmelden laten we je dat graag weten. Laat daarvoor wel even een paar gegevens achter.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Dit studiejaar zijn er geen proefstudeerdagen meer. Nieuwe data zullen in oktober 2022 hier worden gepubliceerd.

Tijdens een dagje meelopen word je gekoppeld aan een van onze studenten. Je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren. 

Vanaf november 2022 is het weer mogelijk om je aan te melden voor een meeloopdag.

 
 

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnenkijken bij de opleiding Verpleegkunde. In Eindhoven en in Tilburg.

Het gebouw TF Eindhoven

Wil je alvast een kijkje nemen bij de opleiding? In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

De campus in Tilburg

En hier neem je een kijkje op de campus van Stappegoor en maak je een rondje over de afdeling Verpleegkunde in Tilburg

Campus Rachelsmolen

In Eindhoven gaat er in augustus 2023 verhuisd worden naar Rachelsmolen. Daar komen 3 spiksplinternieuwe gebouwen. Benieuwd hoe dat eruit gaat zien?

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een mail of een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Astrid

Hey! Mijn naam is Astrid en ik ben tweedejaars verpleegkundestudent. Heb je een vraag (of vragen) over de opleiding of het studeren bij Fontys? Stuur mij gerust een appje en ik antwoord zo snel mogelijk terug!

app met astrid

Contact met Amber

Hee! Mijn naam is Amber en ik ben vierdejaars student verpleegkunde. Momenteel volg ik de voltijd instroom voor mbo-verpleegkundigen. Wil je meer weten over de overstap van mbo naar hbo of over de opleiding? Stuur me een app en ik antwoord zo snel mogelijk.

App met Amber

Contact met Nard

Ik ben docent bij de opleiding Verpleegkunde. Heb je vragen over de opleiding? Stuur een mail en ik antwoord je zo snel mogelijk

Mail Nard

Contact met Amy

Hoi, ook ik geef les bij de opleiding Verpleegkunde. Je kunt mij mailen als je vragen hebt. Ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden!

mail amy

Contact met de studentenadministratie

Voor al je vragen over aanmelding en toelating. Laat je telefoonnummer achter in je mail en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

stuur een mail