Wil jij iets extra's doen naast je studie of met Fontys meedenken?

Denk jij dat het studeren bij Fontys nog beter kan en heb je daar ideeën over? Wil je graag iets extra’s doen naast je studie? Praat mee over kwalitatief goed onderwijs en een fijne leeromgeving! Medezeggenschap en participatie staan bij Fontys hoog in het vaandel. En dat kan natuurlijk niet zonder betrokken studenten.

Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring. Je ervaring als bestuurlijk actieve student staat goed op jouw CV! En je krijgt er studiepunten of een financiële vergoeding voor. Denk bijvoorbeeld mee over de studentenapp, de inzet van Fontys intranet, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering, de catering en nog veel meer! Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt.