Online hulp bij studiekeuze

Bij Fontys staan we voor je klaar om je laatste vragen te beantwoorden. Zo helpen we je om een goede studiekeuze te maken.

Hoe gaan we je helpen?

• 24/7 online voorlichting
  • Whatsappen met studenten en docenten
  • Presentaties en extra info van opleidingen
  • Handvatten om opleidingen te vergelijken
  • Oriëntatiepad voor als je het nog niet weet

Ik weet het zeker

Kijk wat je nog meer kunt doen om een antwoord op je vragen te krijgen.

ik weet het al

Ik twijfel nog

Wil je nog een paar opleidingen met elkaar vergelijken?

hoe vergelijk je?

Ik heb nog geen idee

Doorloop het oriëntatiepad en kom erachter wat bij je past.

naar het oriëntatiepad

Whatsapp met onze studenten over studiekeuze

Wil je weten hoe studenten van nu hun studiekeuze maakten? Heb je vragen voor ze over hun opleiding, over Fontys of over de dingen die hen bezighoudt? Een aantal studenten vindt het heel leuk om hun ervaringen te delen en jouw vragen te beantwoorden via whatsapp.

24/7 online voorlichting

Veel opleidingen hebben nu extra informatie online gezet zoals een voorlichting, video’s en bieden whatsapp met studenten en docenten van de opleiding aan. Bekijk de opleiding van jouw interesse en stel de vragen die je hebt.

Online proefstuderen, voorlichting, webinars en Q&A's

Bij Fontys staan we voor je klaar om je laatste vragen te beantwoorden. Je kunt online proefstuderen, online voorlichting of webinars bezoeken of Q&A’s bijwonen. Kijk bij de opleiding naar de mogelijkheden. Zo helpen we je om een goede studiekeuze te maken.

WhatsApp met een studiekeuzeadviseur

Blijf je twijfelen over je studiekeuze? Of weet je niet hoe je een stap verder komt in het maken van een keuze? Stel nu jouw studiekeuzevraag via Whatsapp.

NB: we nemen zo snel mogelijk contact met je op, maar i.v.m. vakantie kan het een beetje langer duren.

Laatste jaar mbo?

Wij kunnen ons voorstellen dat je in het laatste jaar van je mbo-opleiding een kleine studievertraging oploopt. Je hebt dan nog geen diploma aan het einde van dit schooljaar. Meld je dan toch aan bij Fontys, je bent van harte welkom! Je kan starten met jouw hbo-opleiding en hebt nog tot eind 2020 de tijd om je mbo diploma te halen.

Faciliteiten

Ga je studeren bij Fontys? Wij bieden allerlei faciliteiten om jou een zo goed mogelijke studietijd te bezorgen.

Studeren bij Fontys in ...

Eindhoven

Sittard