Studie kiezen, waar sta ik

Stel je vraag over jouw studiekeuze

info@fontys.nl
+31610176464

Bij Fontys zitten we voor je klaar om je online verder te helpen bij het maken van je studiekeuze. Zo kun je je oriënteren, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt.

Hoe gaan we je helpen?

• Oriëntatiepad voor als je het nog niet weet
  • Handvatten om opleidingen te vergelijken
  • Whatsappen met diverse studenten
  • Video's van studenten
  • Presentaties en extra info van opleidingen

Online open dag

Veel opleidingen hebben nu extra informatie online gezet zoals een voorlichting, video’s en bieden whatsapp met studenten en docenten van de opleiding aan. Bekijk de opleiding van jouw interesse en stel de vragen die je hebt.

Vind de opleiding die bij je past

Ik heb nog geen idee

Doorloop het oriëntatiepad en kom erachter wat bij je past.

naar het oriëntatiepad

Ik twijfel nog

Wil je nog een paar opleidingen met elkaar vergelijken?

hoe vergelijk je?

Ik wil zeker zijn

Kijk wat je nog meer kunt doen om een antwoord op je vragen te krijgen.

ik weet het al

Whatsapp met onze studenten over studiekeuze

Wil je weten hoe studenten van nu hun studiekeuze maakten? Heb je vragen voor ze over hun opleiding, over Fontys of over de dingen die hen bezighoudt? Een aantal studenten vindt het heel leuk om hun ervaringen te delen en jouw vragen te beantwoorden via whatsapp.

Laatste jaar mbo?

Wij kunnen ons voorstellen dat je in het laatste jaar van je mbo-opleiding een kleine studievertraging oploopt. Je hebt dan nog geen diploma aan het einde van dit schooljaar. Meld je dan toch aan bij Fontys, je bent van harte welkom! Je kan starten met jouw hbo-opleiding en hebt nog tot eind 2020 de tijd om je mbo diploma te halen.

Faciliteiten

Ga je studeren bij Fontys? Wij bieden allerlei faciliteiten om jou een zo goed mogelijke studietijd te bezorgen.

Studeren bij Fontys in ...

Eindhoven

Sittard