Aanmelden

 1. Schrijf je in bij Studielink voor de studie van je keuze  

  Geef bij het toevoegen van je vooropleiding het volgende aan:  
  - Vooropleiding: laat het veld 'vooropleiding' leeg en klik rechtsonder op 'volgende'.
  - Beantwoord de vraag 'weet je het zeker' met ja.
  - Geef de opleiding van je keuze op.
  - Vlak voor afronding bevestig je de uitspraak 'ik ben me ervan bewust dat ik geen vooropleiding heb'.

  Neem bij twijfel over je toelaatbaarheid contact op met de opleiding waarvoor je je wilt aanmelden.   

 2. Na ontvangst van je Fontys inloggegevens (max. 1 werkdag), kun je je aanmelden voor het 21+ toelatingsonderzoek. Aanmelden kan via de button hieronder naast het kopje 'data en tijden'
 3. Je kunt je tot uiterlijk 2 weken voor de testdatum aanmelden. Wil je zeker zijn van deelname ? Wacht dan niet te lang. Een testdag kán namelijk al eerder vol zijn. Je ontvangt na aanmelding een automatische ontvangstbevestiging.
 4. Je aanmelding wordt gecontroleerd en je ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van je aanmelding via e-mail met daarin alle informatie die je nodig hebt voor de test.  
 5. Je ontvangt 14 dagen voor de testafname een factuur via e-mail. Zorg dat je uiterlijk 2 werkdagen voor de testdatum de factuur betaald hebt. Als je niet betaald hebt, betekent het dat je niet kunt deelnemen aan het toelatingsonderzoek. Heb je een week voor de testdatum nog geen factuur ontvangen via de mail? Neem dan contact op met 21plustoelatingsonderzoek@fontys.nl  
 6. Uiterlijk 2 werkdagen voor de testdatum ontvang je, indien je aan je betalingsverplichting voldaan hebt, een uitnodigingsmail met hierin de tijd en locatie van de toets.

Data en tijden

  Klik op de button voor de data van het 21+ toelatingsonderzoek en het aanmeldformulier.

  Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Laat het ons weten via Toelatingsonderzoek 21+